Tribolex    Expertise, ervaring en creativiteit

 

Assortimentsamenstelling

 

De samenstelling van het juiste assortiment is belangrijk. Vaak worden allerlei producten in het assortiment opgenomen "omdat de markt dat vraagt". Dat leidt tot een veelheid van producten zonder herkenbare identiteit. Vraagt u zich eens af of u wel alles moet aanbieden. Is het niet aantrekkelijker u op bepaalde deelsegmenten te richten en daar een sterke positie op te bouwen?

Kiezen

De keuze van het juiste assortiment hangt af van uw positie op de markt. Bent u een "alleskunner", een "niche marketer", een "prijsvechter"? Of hebt u een bepaalde positie en wilt u die veranderen? Wat de juiste aanpak is, zal verschillen per bedrijf, afhankelijk van de positie die u nu inneemt en de positie die u wilt bereiken.

Creatieve inbreng

Tribolex kan u helpen bij het maken van keuzes. Zowel ten aanzien van productsamenstelling, assortimentsgrootte en -samenstelling als ten aanzien van verpakkingskeuze. Wij zijn u behulpzaam bij het kiezen van een zodanig assortiment dat uw bedrijfsimago - of het imago dat u als bedrijf zou willen hebben - wordt ondersteund door uw producten en de manier waarop die worden gepresenteerd.